jueves, 22 de septiembre de 2011

El #25S, a les 18h, totes i tots plegats pel Dret a un Habitatge Digne! (#todxsjuntxs)

Davant la resposta per part dels poders públics, en què es bloquegen processos democràtics com la recollida de signatures a la taula del Congrés, s'estén l'ús de la força policial davant concentracions ciutadanes pacífiques que pretenen defensar el dret a l'habitatge de les famílies i a l'aplicació sistemàtica d'una llei hipotecària que és sens dubte injusta, la PAH considera necessària una resposta ferma i multitudinària de la ciutadania. És per això que convoquem a tota la ciutadania a una manifestació el proper 25 de setembre a diferents ciutats de l’Estat per exigir:


- La regulació de la dació en pagament (en lliurar el pis es cancel·la el deute hipotecari) amb caràcter retroactiu; i el desbloqueig de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) presentada per la PAH i altres agents socials al Congrés dels Diputats.

- Una moratòria dels desnonaments per motius econòmics, mentre les entitats financeres continuïn acumulant milers de pisos buits que no estan complint la seva funció social.

- La reconversió del parc d'habitatges buits i executats en un parc de lloguer social per fer efectiu el dret a l'habitatge.

El dret a l'habitatge és un dret fonamental que ens afecta a tots / es. És hora que la classe política decideixi a quins interessos respon, si als de la ciutadania o als del poder econòmic. El #25S hauran d'escoltar-nos.

El present és per els i les indignades. El futur és per les i els valents. Ens veiem el #25S als carrers!! #juntxspodemos

Llistat de ciutats confirmades: http://afectadosporlahipoteca.wordpress.com/mani-25s/


Més info a:
-Twitter: @LA_PAH, i també al hashtag #25S
-FBK: https://www.facebook.com/event.php?eid=217668618280084
-web: http://afectadosporlahipoteca.wordpress.com/mani-25s/