miércoles, 31 de agosto de 2011

Qué puc fer contra la reforma de la Constitució?

Des de Democràcia Real Ja pensem que tota la ciutadania ha de participar en aquesta protesta per la imposició del "reformazo"; no tan sols prenen el carrer, sinó també a través de moltes altres accions que exerceixin pressió sobre polítics, mitjans de comunicació, etc...


Per això us oferim en aquesta pàgina una recopilació de les múltiples campanyes que estan ja en marxa. Us animem a participar en totes les que pugueu, algunes només requereixen de un click, altres d'una mica més d'esforç, peró cada una d'elles té el seu valor. I us demanem que feu màxima difusió de totes aquestes propostes . Sense la col.laboració de cada un@ de vosaltres el 15M no és res. Tots units ho aconseguirem!Per twitter:

Envia un missatge a través d'aquesta "eina Twitter" per a que arribi directament a tots i totes les parlamentaries:

http://www.thetechnoant.info/congreso/


Per Facebook:

¤*¨¨*¤.¸¸ ... ¸.¤*¨¨*¤.¸¸ ... ¸..¤,
. \ \ # Yoquierovotar # referèndum. ¸.
.. \ \ ¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*¨¨*¤.¸¸ ... ¸.
... \ \
☻ /
/ ▌
/ \ \

Si tu també vols, copia i pega en el teu perfil


Envia aquest text als teus amics:

Per Facebook, per correu-e, per smartphone, en una postal o en una nota a la nevera ... com vulguis, però fes que s'assabentin.

Primer els bancs ... i si en sobra, les persones.

La reforma de la Constitució que ens intenten imposar implica que no es pagarà a pensionistes, aturats, hospitals, escoles, proveïdors, carreteres, professores, urgències, escombriaires, bombers, guarderies, menjadors socials... Es donarà prioritat absoluta al deute i els interessos bancaris sobre totes les altres despeses.
PP i PSOE han pactat en secret i a l'agost una reforma on l'important no és limitar la despesa, sinó garantir els privilegis dels especuladors financers en la Constitució.

Correu-e als congressistes:

Si un 10% dels congressistes / senadors ho demana, es pot convocar un referèndum perquè el poble pugui decidir si vol modificar (o no) la Constitució. Per això, animem a tots i totes les ciutadanes a enviar un correu-e als parlamentaris i senadors.

https://www.facebook.com/event.php?eid=248881548478237

Campanya de Vudeo Per què vull votar?

Encara ets a temps d'enviar el vídeo-missatge als diputats i dir # yoquierovotar # llegamosa35
http://www.comunicaos.org/referendumya/

Cartes al director

Escriu una "carta al director" dels principals diaris nacionals i locals. En aquest link teniu algunes cartes de model i informació perquè escriguis la teva pròpia carta si vols:

http://cot.ag/oCZjVE

Expressa la teva opinió en una enquesta sobre la reforma de la Constitució:

http://cot.ag/qZ1xD0

Reparteix octavetes

Fes octavetes amb aquest text i reparteix-les pel teu barri, per l'INEM, pels centres de jubilats, entre els teus veïns, etc ...

http://cot.ag/oB7bRo

També pots descarregar aquest pamflet llest per imprimir que ha elaborat # acampadasol:

http://cot.ag/mVYk8O

Un cartell a cada casa

Descarrega, imprimeix i enganxa aquest cartell al portal de l'edifici.
Un petit esforç amb molts resultats. Si hi ha un cartell a cada casa, aconseguirem que tot el que no expliquen sobre el # reformazo a la TV ho trobin els veïns en el seu propi portal.

http://cot.ag/qge7U3

Difusió de textos

En el següent link trobaràs una sèrie d'articles i vídeos que expliquen quines són les conseqüències reals del "reformazo". Informa't i informa a les persones que tens al voltant. Parla amb la gent i explica'ls el que no surt a la televisió, envia'ls per correu-e, twitteja, posa'ls al teu mur de fbk, en el teu tuenti, al teu bloc...

http://cot.ag/mZckfI

Signatura en actuable

Actualment hi ha dues campanyes obertes per recollir firmes i demanar un referèndum per a la reforma de la Constitució. És molt important que es mobilitzi la població perquè s'exigeixi que una mesura d'aquesta envergadura es voti en referèndum per la població espanyola.

Demana un referèndum per ratificar la reforma de la Constitució, (acció promoguda per Vicenç Navarro):
http://actuable.es/peticiones/pide-referendum-ratificar-reforma-la-constitucion

Demana al Rei que demani un referèndum abans de signar la reforma de la Constitució:
http://actuable.es/peticiones/pide-al-rey-solicite-referendum-antes-firmar-la