sábado, 18 de junio de 2011

MANIFESTACIÓ 19J

EUROPA PER ALS CIUTADANS
I NO PER ALS MERCATS

No al Pacte de l'Euro - No a la política violenta

El Diumenge 19 de Juny la ciutadania prenem PACÍFICAMENT els carrers de les nostres localitats, sota el lema “Europa per als ciutadans i no per als mercats” sumant la nostre veu a la de tota la Unió Europea.

Un total de 120 ciutats de tot el món han confirmat fins al moment la seva participació en la convocatòria amb manifestacions, concentracions i tot tipus d'actes que mostraran la seva indignació abans les retallades socials que ens esperen.


En 56 ciutats Democràcia Real Ya crida de nou -des de la plataforma, de la mà amb acampades i assemblees o simplement secundant activament l'organitzat per altres moviments- a prendre els carrers de: la Corunya, Albacete, Alcalá d'Henares, Alacant, Almeria, Baena, Badajoz, Barcelona, Bilbao, Cabra, Cadis, Càceres, Cartagena, Ciudad Real, Còrdova, Conca, Donostia, Ferrol, Fuerteventura, Gijón/Xixón, Girona, Gran Canària, Granada, Guadalajara, Huelva, Jaén, Jerez, Eivissa, La Línia, La Vila Joiosa, Lanzarote, León, Logronyo, Madrid, Màlaga, Mallorca, Melilla, Menorca, Montilla, Murcia, Orense, Pamplona, Plasencia, Ponferrada, Pontevedra, Priego de Còrdova, Puertollano, Salamanca, Santander, Santiago de Compostel·la, San Javier (Múrcia), Sevilla, Tarancón, Tarragona, Tenerife, Teruel, Toledo, Torrevella, Tudela, Ubrique, València, Valladolid, Vigo, Villena,Vitòria, Zamora i Zaragoza.

Desproveïda novament de signe polític i sindical, aquesta convocatòria suma a les motivacions del 15M l'amenaça que suposen per al benestar social les noves retallades previstes. Els salaris, els serveis socials, les pensions, la sanitat, l'educació i altres prestacions es veuran afectades amb l'aplicació del Pacte de l'Euro, que rebutgem.

És per això que nostra veu s'uneix a la de la ciutadania d'Alemanya, Àustri
a, Bèlgica, Dinamarca, Eslovàquia, França, Holanda, Anglaterra, Itàlia, Irlanda, Islàndia, Luxemburg, Mònaco, Noruega, Polònia, Portugal, República Txeca, Romania, Sèrbia, Suècia, Suïssa i Turquia. En total, 58 ciutats europees sortiran igualment a dir als seus governs NO al Pacte de l'Euro.



Aquesta mesura, que serà ratificada pels mandataris europeus el proper 27 de juny, serà el major atemptat socioeconòmic contra els drets socials i la seva aplicació tindrà repercussions internacionals. Per aquest motiu, des de fora d'Europa oferiran el seu suport a les mobilitzacions des de llocs tan distants com Buenos Aires (Argentina), Nova York (Estats Units) i Tòquio (Japó).

No hi ha marxa enrera.
Si no ens escolten, continuarem.
Ja no ens resignem.