viernes, 5 de agosto de 2011

Condemnem les brutals càrregues policials contra el Poble del passat 4 d'agost

Condemnem contundentment els fets esdevinguts durant les manifestacions espontànies a Madrid i concretament les brutals càrregues del 4 d'Agost de 2011 per part dels cossos i forces de seguretat de l'estat...
 

Aquesta acció no és admissible ni es pot tolerar en un estat que es defineix com a democràtic i de dret. Si no s'han respectat els drets universals dels ciutadans a reunió i a la lliure circulació, quina legitimitat tindran llavors els que a través de la violència volen imposar-nos la seva raó?

Aquests fets són encara més greus quan es tracta de violència contra el poble que clama indignat per l'aplicació d'una democràcia real on es garanteixi la participació ciutadana en l'escena política i en contra de la poderosa influència del poder financer en les polítiques mundials.S'ha coartat la llibertat d'expressió de les persones i s'ha atemptat contra la integritat física d'aquestes agredint sense mesura a joves i gent gran. A més els agents han exigit indiscriminadament la identificació als manifestants pacífics.

Fins ara les mostres de solidaritat s'han anat repetint en diverses ciutats de tot el territori estatal. I donada la gravetat de les imatges dels fets que han estat difoses per tot l'estat de forma immediata es preveu que aquesta solidaritat i indignació nomes pugui augmentar.

Recolzem de manera ferma i contundent tant el comunicat difós després del desallotjament de Porta del Sol i Passeig del Prat des de Tomalaplaza.net com les mobilitzacions que estan tenint lloc aquests dies i cridem a la ciutadania a reflexionar sobre la credibilitat del nostre sistema que impunement ha promogut una agressió salvatge, brutal i injustificable contra el poble que no ha comès major delicte que l'exigir de forma pacífica el dret a manifestar-se lliurement.

Si creus en la llibertat i en els drets que les forces d'ordre públic estan vulnerant us convidem des de Democràcia Real Ja Barcelona a demostrar la vostra indignació en totes les places en solidariaritat no nomes amb els ferits de Madrid sinó amb totes les persones que al voltant del món veuen reduïts els seus legítims drets a través de l'ús de la violència.

No podem permetre que es retallin les nostres llibertats ni se'ns agredeixi per manifestar-nos de forma pacífica.

No som mercaderia en mans de polítics i banquers.

Informa't, indigna't, reacciona i manifesta't pels teus drets als teus carrers i places. Són nostres!

DEMOCRÀCIA REAL JA BARCELONA